• δωρεάν μεταφορικάγια Ελλάδα και Κύπρο
  • πληρωμή σε έως 12 άτοκες δόσεις
  • εγγύηση από τις επίσημες αντιπροσωπείες
  • αποστολή την ίδια ημέρα
  • τηλεφωνικές παραγγελίες2810 283 283

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία Μπελιμπασάκης Εμμανουήλ & ΣΙΑ Ο.Ε. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει στα καταστηματά μας ή μέσω courier. Στη 2η περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με όλα τα έξοδα αποστολής.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον ισχύουν τα παρακάτω:
  1. Το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει φορεθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του.
  2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα συνοδευτικά του. Αν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, έπειτα από συνεννόηση, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολόγιου η επιστροφή γίνεται με δελτίο αποστολής. Επίσης θα αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών ή δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής η εταιρεία Μπελιμπασάκης Εμμανουήλ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.
Τα στοιχεία για την επιστροφή είναι:
Μπελιμπασάκης Εμμανουήλ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οδός 1821 Αρ.32
Ηράκλειο Κρήτης
T.K. 71201
Τηλέφωνο: 2810 283283